Accijns & BTW-restitutie

Dieselaccijns

Alle vervoerders uit de Europese Unie kunnen restitutie aanvragen van betaalde dieselaccijns in bijv. België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië en Spanje.

Voorwaarden voor restitutie

Voor restitutie moet een voertuig een maximum toegestaan gewicht hebben van minimaal 7,5 ton. Restitutie van dieselaccijns kan alleen bij afrekening met een tank- of laadpas, creditcard of bankpas; niet bij contante betaling.

Tanktransacties dienen te kunnen worden herleid aan een bepaald voertuig of daaraan te kunnen worden toegeschreven, (in geval van ontbrekende informatie of afwijkende gegevens op kenteken, truck tankpas) zijn uitgesloten van restitutie dieselaccijns.

Voor meer informatie of een offerte voor Accijns-restitutie neem dan nu contact op met sales@dcbenergy.nl of laat een terugbelverzoek achter.

BTW-restitutie 

In alle EU-landen en in Zwitserland, Groot-Brittannië, Servië en Noorwegen kunnen buitenlandse bedrijven de btw op in het buitenland gekochte goederen en diensten terugbetaald krijgen.

DCB’s partner regelt de aanvragen voor BTW-restitutie. Ook voor bonnen en facturen die niet van DCB Energy afkomstig zijn.

Voordelen       

Altijd “in control” door:           

  • Liquiditeit
    De buitenlandse BTW wordt direct gerestitueerd
  • Kostencontrole
  • Overzicht
    Binnenkort met DCB Card Online toegang tot al uw data en de data opvragen, exporteren in div. formats of opslaan.
  • As a serviceComfort
    Onze partner hanteert de benodigde automatische procedures en neemt de papieren rompslomp op zich. Facturen van DCB Energy worden zonder meer door de Europese fiscale autoriteiten geaccepteerd.

Voor meer informatie of een offerte voor BTW-restitutie neem dan nu contact op met sales@dcbenergy.nl of laat een terugbelverzoek achter.