DCB TANK

Dit zijn onze servicestations voor een snelle maar complete pitstop. Snel tanken, je auto wassen, een broodje eten, een bloemetje kopen. We hebben aan alles gedacht. Service met een glimlach en een uitgebreid shop assortiment staan hier centraal. DCB Tank vind je in Spijkenisse en Vierpolders. En in de toekomst op nog veel meer plaatsen in Nederland. In onze bemande tankstations vind je bovendien een zeer ruime keuze aan (duurzame) brandstoffen.

DCB WashEasy

Schoner dan met WashEasy wordt het niet. Houd je auto en het milieu schoon in de wasstraten van WashEasy. De allernieuwste apparatuur garandeert een snelle, schone, duurzame en veilige wasbeurt voor je auto. Welk programma je ook kiest. Je vindt de WashEasy autowasstraten bij de DCB Tank en TankEasy tankstations van DCB Energy.

Onze wasstraten zijn volautomatisch, je hoeft alleen maar toe te kijken hoe je auto weer glanzend schoon wordt. Maar als je liever zelf wast, hebben we daar ook de ideale wasapparatuur voor.

Onze moderne wasboxen zijn uitgerust met krachtige lansen met verschillende programma’s. Je kunt ermee schoonspuiten, shampooing, naspoelen en zelfs drogen. Ook heb je er de mogelijkheid om je auto met de hand te poetsen, de wielkassen grondig te reinigen of die moeilijke vlekjes te polijsten. Voor de grote bussen en caravans hebben we een installatie op de buitenplaats.

En natuurlijk staan er verschillende krachtige stofzuigers, om je auto vrij te maken van zand, stof en koekkruimels. Dankzij WashEasy heeft niemand nog een excuus om met een vuile auto rond te rijden.

DCB Bakery Seggelant

Bij DCB Tank Seggelant kun je naast tanken, wassen en shoppen ook heerlijk lunchen. De Bakery maakt dagelijks verse broodjes en snacks, zoals Italiaanse bollen en ciabatta’s, maar ook kroketten en gehaktstaven. Die kun je ook bij ons bestellen, net als een volledig verzorgde lunch voor bijvoorbeeld een vergadering. Overtuig jezelf!

De Bakery in ons Servicestation DCB Tank Seggelant wordt geëxploiteerd door Flavours to go. Kijk voor meer informatie op deze website of stuur een e-mail naar dcberkel@flavourstogo.nl.

In 2024 bekroond tot de beste broodjeszaak van Voorne aan Zee.