Over

WE GAAN VOOR DUURZAAMHEID MAAR VOORAL OOK DUURZAME RELATIES.

Welkom in onze wereld. De wereld van mobiliteit. Mobiliteit verbindt mensen en maakt de wereld kleiner. Dat maakt ons werk relevant en zinvol. 

Sinds 1961 leveren wij brandstof in elke vorm voor alle voertuigen. DCB Energy levert alle brandstoffen, smeermiddelen en verwante services van de allerbeste kwaliteit. Met 40 eigen DCB Energy tanklocaties onderverdeeld in 3 concepten, voorzien we zakelijke en
particuliere weggebruikers van gemak, voordeel en mobiliteit.

Aangevuld met partnerlocaties omvat het netwerk van de DCB EnergyCard volledige dekking in de Benelux, Duitsland en binnenkort Frankrijk en Spanje. Dat betekent dat niemand straks nog om DCB heen kan. Zeker niet als duurzaamheid bij jouw bedrijf hoog in het vaandel staat. 

DCB Groep

De DCB Groep staat voor innovatie in mobiliteit in zowel de automobiel als transportsector, sinds 1961. Het hoofdkantoor van alle bedrijfsonderdelen is gevestigd in Spijkenisse. De DCB Groep bestaat uit: 

  • Carfree Vastgoed 
  • Project ontwikkeling
  • DCB Energy, tankstations, wasstraten & HUB’s

D.C. Berkel is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een aanzienlijke organisatie, met een herkenbaar karakter en een duidelijke koers. Dankzij een platte organisatie hebben wij de afstand tot onze klanten en medewerkers klein weten te houden. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn en blijven doen waar we groot door zijn geworden: ontwikkelen, samenwerken, persoonlijke relaties opbouwen en continuïteit bieden. 

Duurzame mobiliteit volgens D.C. Berkel

Mobiliteit staat centraal in alle activiteiten van de DCB Groep. Duurzame mobiliteit betekent langdurige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen voor alle vervoersuitdagingen van bedrijven en individuen. Voor D.C. Berkel zijn de groei en ontwikkelingen binnen het bedrijf altijd met het oog op de toekomst van iedereen geweest. En dat gaat niet veranderen. In tegendeel: alle volledig onafhankelijke bedrijven onder de DCB Groep onderscheiden zich van haar concurrenten door een continue focus en drang naar duurzame ontwikkeling. 

Welkom bij D.C. Berkel

Wij zien je graag terug bij één van de vele servicepunten van ons bedrijf, als klant, partner of medewerker.