DCB WashEasy

Schoner dan met WashEasy wordt het niet. Houd je auto en het milieu schoon in de wasstraten van WashEasy. De allernieuwste apparatuur garandeert een snelle, schone, duurzame en veilige wasbeurt voor je auto. Welk programma je ook kiest. Je vindt de WashEasy autowasstraten bij de DCB Tank en TankEasy tankstations van DCB Energy.

Onze wasstraten zijn volautomatisch, je hoeft alleen maar toe te kijken hoe je auto weer glanzend schoon wordt. Maar als je liever zelf wast, hebben we daar ook de ideale wasapparatuur voor.

Onze moderne wasboxen zijn uitgerust met krachtige lansen met verschillende programma’s. Je kunt ermee schoonspuiten, shampooing, naspoelen en zelfs drogen. Ook heb je er de mogelijkheid om je auto met de hand te poetsen, de wielkassen grondig te reinigen of die moeilijke vlekjes te polijsten. Voor de grote bussen en caravans hebben we een installatie op de buitenplaats.

En natuurlijk staan er verschillende krachtige stofzuigers, om je auto vrij te maken van zand, stof en koekkruimels. Dankzij WashEasy heeft niemand nog een excuus om met een vuile auto rond te rijden.

Wasprogramma’s

WashEasy staat voor snel, schoon en voordelig autowassen. Hieronder een schema van alle wasprogramma’s bij WashEasy in Spijkenisse en Vierpolders. 

Als DCB EnergyCard houder krijg je 15% korting bij iedere wasbeurt. 15% korting is niet geldig in combinatie met de opwaardeer WashCard. 

Opwaardeerkaart

Met de opwaardeerkaart van WashEasy kun je direct betalen aan de automaat bij de wasstraat.
Bovendien is de WashCard eenvoudig op te waarderen in de shop van DCBTank:

  • Betaal € 30,- en ontvang € 33,- wastegoed
  • Betaal € 50,- en ontvang € 57,50 wastegoed
  • Betaal € 100,- en ontvang € 130,- wastegoed

Grootgebruikers

Met de DCB EnergyCard krijg je als bedrijf niet alleen korting op brandstoffen, je kunt er ook voordelig je auto’s mee laten wassen. Voor grootgebruikers zoals taxibedrijven, koeriers en autodealers hebben we zelfs extra aantrekkelijke kortingsregelingen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden bij een station bij jou in de buurt.