Tol & Boekingsdiensten

DCB houdt uw wagenpark in beweging, van lokale tolnetwerken tot diensten in meerdere landen. Wij werken samen met de wereldleiders in tolbetalingsdiensten voor het beste, uitgebreide netwerk in Europa en daarbuiten te bieden.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe K1?

Deze box heeft de meeste landen geactiveerd en werkt al op 4G. Hiermee is de K1 de eerste die klaar is voor de nieuwste eis van de EU dat alle tolboxen. Deze nieuwe generatie vereist ook dat de box vast geïnstalleerd moet worden. Check de video:

Deze handige OBU is nu al geldig voor 14 landen, met voortdurende uitbreiding van de dekking, inclusief een aantal ferry overtochten en beveiligde truck parkings t.w.:

Wat zijn voordelen van de app?

 • Gedegradeerde modus:
  toegang tot het PAN-nummer zonder de werking van het apparaat te verstoren, vooral handig in Frankrijk, Spanje en Portugal.
 • Configuratie op afstand:
  werk op een eenvoudige en snelle manier het aantal assen en de gewichtsklasse van het voertuig bij om te voldoen aan de wettelijke vereisten in elk land.
 • Bekijken van voertuiggegevens:
  controleer het kenteken, het energielabel, het gewicht zoals aangegeven op het kentekenbewijs en het minimum aantal assen van het voertuig.
 • Pushmeldingen:
  hiermee kunt u belangrijke wijzigingen/gebeurtenissen volgen, waardoor elke rit veiliger en comfortabeler wordt.
 • Documentatie:
  constante toegang tot instructies die onderweg van pas kunnen komen. De benodigde voertuigverklaring voor de keuringsinstanties van Hongarije, Oostenrijk en Scandinavi├ź zal altijd beschikbaar en bijgewerkt zijn in de app.

Met de K1 kan in de volgende landen tol betaald worden: