Werken bij D.C. Berkel

en je op zoek naar werk in een inspirerende omgeving met ruimte voor nieuwe ideeën, waarbij zowel teamwork als zelfstandigheid wordt vereist? Dan is D.C. Berkel ongetwijfeld iets voor jou. 

Met een groot aantal vakgebieden in de automotive-sector (van verkoop en administratief tot management en ICT) zijn wij een middelgrote onderneming in de regio Voorne-Putten waarin de bedrijfsgedachte is dat een goede werksfeer een positief effect heeft op zowel onze klanten als op de relatie tussen collega’s onderling.

Indien één van de vacatures je interesse heeft en je voldoet aan het gestelde profiel dan nodigen wij je uit om je sollicitatiebrief met CV te sturen. 

Open sollicitatie

Het kan zijn dat we momenteel geen passende functie voor je vacant hebben. Door een open sollicitatie te sturen naar pz@dcberkel.nl kom je in ons bestand terecht. Zodra we een passende vacature beschikbaar hebben, nemen wij contact met je op.

Stage bij Erkende Leerbedrijven

Bij onze bedrijven, overigens allemaal erkende leerbedrijven, zijn met enige regelmaat stageplaatsen vacant op diverse vakgebieden. Om je interesse in een stageplaats kenbaar te maken of om de mogelijkheden daarvoor te bespreken, dien je een sollicitatiebrief te sturen waarin de stageopdracht duidelijk staat omschreven. Zorg er ook voor dat je een cv bijsluit. De sollicitatiegegevens kun je sturen naar pz@dcberkel.nl.

Privacyverklaring voor sollicitanten